Groep 5

De leerlingen van groep 5 hebben 3 juffen. Zij stellen zich even voor:

Juf Rian
Zij is werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag. Op woensdag tot en met vrijdag staat zij voor de groep en op de dinsdag verzorgt zij de ondersteuning voor groep 5. Zij werkt nu voor het tweede jaar op de Maria Bernadette en ook voor het tweede jaar in groep 5. Zij heeft in de zomer een huisje gevonden samen met haar vriend en woont nu samen. Zij vindt het leuk om weer voor dezelfde groep te staan en andere gezichten voor zich te hebben. Zij heeft erg veel zin om komend schooljaar er samen met de kinderen een leuk jaar van te maken!

Ouders kunnen haar bereiken op r.nijdam@marberna.nl

Juf Safanne
Juf Safanne is een onderwijsassistente die in haar laatste jaar van de opleiding zit. Zij liep vorig jaar ook stage op de Maria Bernadette in groep 7. Ze vond het zo leuk dat ze nog een jaar bij ons blijft! Op donderdag en vrijdag geeft ze extra ondersteuning aan groep 5. Zij zal van het begin van het schooljaar t/m juni aanwezig zijn. Ze kijkt er naar uit om met de kinderen aan de slag te gaan en om er een leuk jaar van te maken!

Juf Ilona 
Zij staat op maandag en dinsdag voor de groep en op woensdag verzorgt zij Eureka. Vorig jaar december is ze mama geworden van Jason. Naast school doet juf Ilona aan triathlon: zwemmen, fietsen en hardlopen en leest ze graag een boek op de bank met haar poes Snuitje op schoot. Ouders kunnen haar bereiken op het emailadres i.sebel@marberna.nl.


Praktische informatie
Klassenouders 


Duo lezen 
Ook dit jaar gaan wij duo lezen op dinsdag en vrijdag van 8.30 uur tot 8.45 uur.

Gym 
Groep 5 heeft twee keer in de week gym. Op maandagmorgen van 10.10 uur tot 11.10 uur en op donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur.
Groep 5 behoort tot de bovenbouw en mag nu ook douchen. Aangezien er vaak gymspullen kwijtraken, raden wij aan om de spullen van een naam te voorzien.