Groep 5

De leerlingen van groep 5 hebben 2 juffen. Zij stellen zich even voor:

Juf Rian
Zij staat op donderdag en vrijdag voor de groep. Zij is net afgestudeerd aan de pabo en heeft ook haar eindstage op de Maria Bernadette gelopen. Naast school is juf Rian vaak in de sportschool te vinden. Wanneer juf Ilona met zwangerschapsverlof is zal juf Rian 5 dagen in de klas staan. Zij vindt het heel leuk om nu een eigen groep te draaien en heeft daarom ook erg veel zin in het komende schooljaar.

Ouders kunnen haar bereiken op r.nijdam@marberna.nl  

Juf Ilona 
Zij staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de groep. Zij is in verwachting van haar eerste kindje en gaat 2 weken na de herfstvakantie met zwangerschapsverlof. Juf Rian neemt de dagen dan van haar over en zal deze periode 5 dagen voor de klas staan. Naast school doet juf Ilona aan triathlon: zwemmen, fietsen en hardlopen (voor zover dat met de zwangere buik nog gaat) en leest ze graag een boek op de bank met haar poes snuitje op schoot. Ouders kunnen haar bereiken op het emailadres i.sebel@marberna.nl

Praktische informatie

Klassenouders 

Mirel (moeder van Joëlle) & Suzanne (moeder van Roos). Zij zullen regelmatig worden ingezet om bijvoorbeeld ouders te regelen voor de diverse activiteiten en uitjes. U kunt dan denken aan: swim to play, theaterbezoeken, enz.

Duo lezen 
Ook dit jaar gaan wij duo lezen op dinsdag en vrijdag van 8.30 uur tot 8.45 uur.

Gym 
Groep 5 heeft twee keer in de week gym. Op maandagmorgen van 11.10 uur tot 12.00 uur en op donderdag van 8.30 uur tot 09.20 uur.
Groep 5 behoort tot de bovenbouw en mag nu ook douchen. Aangezien er vaak gymspullen kwijtraken, raden wij aan om de spullen van een naam te voorzien.