Even voorstellen

Mijn naam is Werff Thomas en ik ben leraar bewegingsonderwijs aan basisschool Maria Bernadette. Ik verzorg de Multisport-lessen. Voor vragen kunt u mailen naar: w.thomas@marberna.nl

Wat is Multisport?

Multisport is een activiteit waarbij kinderen van 6 t/m 10 jaar verschillende sport- en spelvormen aangeboden krijgen. Bij Multisport trainen kinderen een breed palet aan vaardigheden zoals balanceren, mikken, slaan, schoppen of springen.

Waarom Multisport?

Multisport geeft antwoord op een aantal maatschappelijk trends, zoals kinderen die steeds minder bewegen, motorisch minder fit zijn en vaker kampen met blessures. Ook trainen jeugdige sporttalenten op steeds jongere leeftijd én steeds intensiever. Van oudsher ontwikkelen kinderen bij de traditionele sporten vooral één specifieke set aan motorische vaardigheden. Bij Multisport leren ze aanvullende vaardigheden, die hen uiteindelijk betere bewegers en sporters maken met minder blessures bovendien. Dat maakt de kans op het ontwikkelen van goede topsporters ook groter.

Hieronder treft u een korte impressie van een multisportles. Dit filmpje dateert van april 2020. Intussen is Sport en Welzijn niet meer betrokken bij dit project.

Waar zijn de lessen?

In de gymzaal aangrenzend aan de Maria Bernadette:
Van Ruysdaellaan 95
2264 TA  Leidschendam

Wanneer zijn de lessen?

Dagen en tijden Multisport 2021/2022 gedurende schoolweken:

Maandag 15.15 - 16.15 uur (overblijven tussen 15.00 en 15.15 uur mogelijk)

Donderdag 15.15 - 16.15 uur (overblijven tussen 15.00 en 15.15 uur mogelijk)

Maandag 30 augustus 2021 is de eerste les van het nieuwe schooljaar. Data gehele schooljaar kunt u via de link onderaan de pagina vinden.

Wat kosten de lessen?

Kosten 1 les per week:
5 euro per les / +- 45 euro per kwartaal (9 lessen - kan variëren)

Kosten 2 lessen in de week:
20 % korting op de tweede les (4 euro) in de week / +- 81 euro per kwartaal (18 lessen - kan variëren).

Facturering zal per kwartaal gaan. Factuur ontvangt u halverwege het kwartaal per mail. Aan- en afmelden kan ook per kwartaal.

Hoe werkt de aanmelding?

Kopieer onderstaande vragen naar uw mailbox. Vul de vragen in. Mail deze naar w.thomas@marberna.nl voor inschrijving.

Basisgegevens invullen achter de velden of doorstrepen wat niet van toepassing is:

Voornaam, achternaam:

geslacht:       M / V

geboortedatum:
namen ouder(s)/verzorger(s):

1)

2)

Telefoonnummer(s):
e-mailadres:

*Ooievaarspas:  JA / NEE <
AVG toestemming beeldfoto’s en filmpjes voor promotie doeleinde Multisport:   JA / NEE
DAGEN:     MAANDAG / DONDERDAG / ALLEBEI DE DAGEN

*Ooievaarspas - exacte regeling in deze nieuwe constructie moet ik nog uitzoeken. Onder voorbehoud inschrijven is mogelijk.

Wat doe ik met uw gegevens?

Ik heb uw gegevens nodig om uw deelname aan Multisport te kunnen registreren en zo nodig contact met u op te nemen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor zaken aangaande Multisport. Op het moment dat u per mail uw zoon/dochter afmeldt zal ik de gegevens verwijderen.

Hoe gaat het overblijven na schooltijd in zijn werk?

Wanneer de school uit is mogen de leerlingen om 15.00 uur meteen door naar de gymzaal, waar ze in de kantine van tafeltennisvereniging VVV een (eigen) boterham kunnen eten. Om 15.15 start uur de Multisport-les.

Handig om te weten!

U bent van harte welkom om te komen kijken naar de trainingen, hiervoor kunt u plaats nemen in de kantine. Wilt u bij het ophalen van uw zoon/dochter de ingang van de kantine van VVV gebruiken? Deze is te bereiken via het fietspad, hierdoor hoeft u niet door de school.

Data Multisport 2021 / 2022 vindt u op de website:  HOME | Multisport (wixsite.com)