Groep 1/2c

Wie zijn de juffen?
De juffen van groep 1/2C zijn juf Marjan en juf Felien.   
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Marjan voor de groep en op dinsdag juf Felien. Mocht u ons een email willen sturen dan kan dat naar: m.lam@marberna.nl (juf Marjan) f.duinisveld@marberna.nl (juf Felien) 

Klassenouders
De klassenouders zullen regelmatig worden ingezet om bijvoorbeeld ouders te regelen voor de diverse activiteiten en uitjes. U kunt dan denken aan: verkeerslessen, technieklessen, spelletjesmiddagen, theaterbezoeken, ect. Ze nemen dan contact met u op via de mail, de groepsapp of spreken u persoonlijk aan.

Gymles
Op dinsdag geeft meester Werff een toestellen les in de speelzaal. Op donderdag is er een spel les met de juf. Voor de gymlessen hebben de kinderen gymschoentjes (graag met naam) met lichte zolen nodig. Deze kunnen ze opbergen in het gymtasje dat elk kind aan zijn eigen kapstokhaakje heeft hangen. Op deze dagen is het fijn als de kinderen makkelijke kleren dragen en geen sieraden om hebben, zeker geen oorbellen. Dit schooljaar vragen we de kinderen ook eenvoudige gymkleren mee te nemen, een kort broekje en een T-shirt met korte mouwen of een hemdje.  

Eten en drinken 
Halverwege de ochtend is er een eet- en drinkmoment. Dit moet u meegeven vanuit huis. Op woensdag hebben wij een speciale water/melk en fruitdag. Wij streven er naar dat alle kinderen op die dag water of melk als drinken meenemen en een stuk fruit.   

Lettermuur 
In de klas hebben wij een lettermuur opgehangen. Elke twee weken komen daar twee nieuwe letters in te hangen. Deze worden eerst in de kring besproken. De dagen daarna mogen de kinderen spullen en/of plaatjes meenemen die beginnen die met die letter of waar die letter in zit. De letters staan voor de ouders ook op ons informatiebord boven de kapstok.