Groep 1/2cOp maandag, woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Marjan mtlam@marberna.nl voor de klas en op dinsdag juf Lianne lvdmeulen@marberna.nl. Heeft u een vraag of een mededeling, dan kunt u ons mailen of ons voor of na schooltijd even aanspreken.

Klassenouders

Daniëlle (moeder van Juliët) en Sandra (moeder van Tijn) zijn dit schooljaar de klassenouders. Zij zullen u benaderen als er hulp nodig is.

Informatiebord

Alle belangrijke informatie wordt ook altijd op het informatiebord naast het klaslokaal bekend gemaakt. Hier worden ook de inschrijflijsten gehangen voor hulp bij verschillende activiteiten.

Lettermuur

Om de twee weken worden er in de kring twee nieuwe letters aangeboden. De kinderen mogen vervolgens thuis plaatjes en spulletjes zoeken die met deze letter beginnen of waar de letters in voorkomen en mee naar school nemen. Deze worden dan in de lettermuur gestopt, die elke dag wordt bekeken.

Gym

Op dinsdag gymt de hele klas met meester Werff in de speelzaal en op donderdag met juf Marjan. De kinderen gymmen in hun ondergoed en gymschoenen (liefst zonder veters en gladde zolen). Deze schoenen blijven de hele week op school en hangen in een tas aan de kapstok. Het is daarom belangrijk dat de schoenen zijn voorzien van een naam.

Eten en drinken

Als tussendoortje is het fijn als de kinderen fruit of een koek met iets te drinken meenemen. Op woensdag is het water/melk en fruitdag. Het hoeft niet veel te zijn, maar iets kleins tussen het ontbijt en de lunch in. Om verwarring te voorkomen is het fijn als het eten en drinken is voorzien van een naam.