Groep 1/2b

Praktische informatie
Wie zijn de juffen?
De juffen van groep 1/2B zijn juf Lianne en juf Marjo. 
Juf Lianne:
Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag in de groep. 
Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich in de klas veilig en vertrouwd voelen.
Mocht u mij een email willen sturen dan kan dat naar:  lvdmeulen@marberna.nl
Juf Marjo:
Ik werk op donderdag en vrijdag in de groep. Op maandag doe ik ondersteuning en op dinsdag sta ik in groep 1/2C.
Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer in de klas is waarbij in de kinderen stimuleer om elkaar te helpen.
Mocht u mij een email willen sturen dan kan dat naar: mvdmeer@marberna.nl 

Klassenouders:
Dit schooljaar zijn Caroline (moeder van Emma), Luci (moeder van Eline) en Stephanie (moeder van Elias) de klassenouders van groep 1/2 B.
Zij zullen regelmatig worden ingezet om bijvoorbeeld ouders te regelen voor de diverse activiteiten en uitjes. U kunt dan denken aan: verkeerslessen, technieklessen, spelletjesmiddagen, theaterbezoeken, ect.

Gymles:
Verschillende keren per week heeft groep 1/2 B gym. Op maandag en donderdag gaat er een deel van groep 2 met meester Werff gymmen in de grote gymzaal. Op dinsdag is er een spelles met de juf en op vrijdag is er een toestellen les in de speelzaal. Voor de gymlessen hebben de kinderen gymschoentjes met lichte zolen nodig. Deze kunnen ze opbergen in het gymtasje dat elk kind aan zijn eigen kapstokhaakje heeft hangen.

Eten en drinken:
Als de kinderen in de ochtend de klas in komen, leggen zij hun eten en drinken in de daarvoor bestemde bakken. Deze zijn te vinden op het aanrecht. Om verwarring te voorkomen bij de kinderen is het fijn als het eten en drinken is voorzien van een naam.
Op woensdag hebben wij een speciale water/melk en fruitdag. Wij streven er naar dat alle kinderen op die dag water of melk als drinken meenemen en een stuk fruit.

Lettermuur:
In de klas hebben wij een lettermuur opgehangen. Elke twee weken komen daar twee nieuwe letters in te hangen. Deze worden eerst in de kring besproken. De dagen daarna mogen de kinderen spullen en/of plaatjes meenemen die beginnen die met die letter of waar die letter in zit.

Wij kijken uit naar weer een leuk en gezellig schooljaar in groep 1/2 B!