Groep 7

Op deze pagina vind je alle algemene informatie over groep 7!  

Dit jaar zijn juf Kayleigh en juf Charlotte de leerkrachten van groep 7. 

Juf Kayleigh werkt op maandag en dinsdag in groep 7.
Ze is te bereiken op het volgende e-mailadres: k.nijzingh@marberna.nl

Juf Charlotte staat op woensdag t/m vrijdag voor de groep. Op maandag werkt juf Charlotte als bovenbouwcoördinator. Ze is te bereiken op het volgende e-mailadres: c.koning@marberna.nl  

Praktische informatie 
KlassenoudersDuo lezen 
Dit jaar gaan we duo lezen op donderdag- en vrijdagmiddag (13.00 uur). 

Gym 
Groep 7 heeft twee keer in de week gym. Op maandagmiddag van 13.00 uur tot 14.00 uur en op donderdagochtend van 09.20 uur tot 10.10 uur. Aangezien er vaak gymspullen kwijtraken, raden wij aan om de spullen van een naam te voorzien. 

Huiswerk 
De leerlingen leveren iedere week drie keer werk in wat ze thuis hebben gemaakt. Op maandag is dit spelling, op dinsdag rekenen en op woensdag werkwoordspelling.  
In het tweede deel van het schooljaar zal hier ook ontleden op de donderdag bijkomen. Op vrijdag is er een leertoets voor Alles-in-1 project.  Daarnaast worden er ook topografietoetsen afgenomen. Deze worden verspreid door het jaar heen afgenomen en wordt met de kinderen ingepland in hun agenda.

Dit schooljaar wordt één boekbespreking en één spreekbeurt gehouden. Daarnaast wordt er twee keer een thuiswerkstuk gemaakt. <span style="font-family: &quot;Arial&quot;,sans-serif">

Thema project 
Dit schooljaar komen de volgende projecten aan bod: 
Project 1: Amerika, Australië en de oceanen
Project 2: Kunst  
Project 3: Middeleeuwen 
Project 4: Energie  
Project 5: Mensen 

In de week voor een vakantie is er inloop om te komen bewonderen wat de klas heeft geleerd en gemaakt tijdens het project.

We gaan er met zijn allen een topjaar van maken!