Groep 1/2a 

Praktische informatie 

De juffen van groep 1/2A zijn juf Annemarie en juf Lianne. 

Juf Annemarie: maandag, dinsdag, woensdag a.appelo@marberna.nl 

Juf Lianne: donderdag, vrijdag  l.meulen@marberna.nl

 

Klassenouders 

Klassenouders zullen regelmatig worden ingezet om bijvoorbeeld ouders te regelen voor diverse activiteiten en uitjes. U kunt dan denken aan: verkeerslessen, technieklessen, spelletjesmiddagen, theaterbezoeken, ect. 

 

Gymles 

Verschillende keren per week heeft groep 1/2A gym. Op dinsdag is er een les van meester Werff en op donderdag gymmen we met de juf in de speelzaal. Voor de gymlessen hebben de kinderen gymschoentjes met lichte zolen (en het liefst zonder veters) nodig. Deze kunnen ze opbergen in het gymtasje dat elk kind aan zijn eigen kapstokhaakje heeft hangen. 

Op deze dagen is het fijn als de kinderen makkelijke kleren dragen en geen sieraden om hebben. Dit schooljaar vragen we de kinderen ook eenvoudige gymkleren mee te nemen, een kort broekje en een T-shirt met korte mouwen of een hemdje. 

 

Eten en drinken 

Als de kinderen in de ochtend op school komen, laten zij hun eten en drinken in hun tas zitten. De tas kan op de kapstok gezet worden. Om verwarring te voorkomen bij de kinderen is het fijn als het eten en drinken is voorzien van een naam. 

Op woensdag hebben wij een speciale water/melk en fruitdag. Wij streven er naar dat alle kinderen op die dag water of melk en wat fruit meenemen.

 

Lettermuur 

In de klas hebben wij een lettermuur hangen. Elke week komt daar een nieuwe letter in. Deze wordt eerst in de kring besproken. De dagen daarna mogen de kinderen spullen en/of plaatjes meenemen die beginnen die met die letter/klank of waar die letter in zit.

 

Wij kijken uit naar weer een leuk en gezellig schooljaar in groep 1/2 A!