Groep 1/2a 

Praktische informatie 

De juffen van groep 1/2A zijn juf Annemarie en juf Felien. 


Juf Annemarie: maandag, 
dinsdag, woensda
a.appelo@marberna.nl 

Juf Felien: donderdag, vrijdag  f.duinisveld@marberna.nl

 

Klassenouders 

Kim, de moeder van Sil en Tamara, de moeder van Yrsa-Evi zijn dit jaar onze klassenmoeders.  

 

Zij zullen regelmatig worden ingezet om bijvoorbeeld ouders te regelen voor diverse activiteiten en uitjes. U kunt dan denken aan: verkeerslessen, technieklessen, spelletjesmiddagen, theaterbezoeken, ect. 

Naast het klaslokaal hangt een whiteboard. Dit bord gebruiken we voor mededelingen die voor korte tijd of voor die dag bestemd zijn. Tevens vragen we hulp via dit bord of stellen we andere vragen, zoals spullen om mee te knutselen of materialen die bij een thema horen. 

 

Gymles 

Verschillende keren per week heeft groep 1/2A gym. Op dinsdag is er een les van meester Werff en op donderdag gymmen we met de juf in de speelzaal. Voor de gymlessen hebben de kinderen gymschoentjes met lichte zolen (en het liefst zonder veters) nodig. Deze kunnen ze opbergen in het gymtasje dat elk kind aan zijn eigen kapstokhaakje heeft hangen. 

Op deze dagen is het fijn als de kinderen makkelijke kleren dragen en geen sieraden om hebben, zeker geen oorbellen. Dit schooljaar vragen we de kinderen ook eenvoudige gymkleren mee te nemen, een kort broekje en een T-shirt met korte mouwen of een hemdje.   

 

Eten en drinken 

Als de kinderen in de ochtend op school komen, laten zij hun eten en drinken in hun tas zitten. De tas kan op de kapstok gezet worden. Om verwarring te voorkomen bij de kinderen is het fijn als het eten en drinken is voorzien van een naam. 

Op woensdag hebben wij een speciale water/melk en fruitdag. Wij streven er naar dat alle kinderen op die dag water of melk als drinken meenemen en een wat fruit. 

 

 

Wij kijken uit naar weer een leuk en gezellig schooljaar in groep 1/2 A!