Groep 6

Welkom in groep 6! Juf Denise staat alle dagen voor de klas. Zij is te bereiken via de Social Schools app, maar ook via d.wierdsma@marberna.nl. Op donderdag krijgt juf Denise hulp van juf Gaby.

Praktische informatie

Klassenouders
Claire (moeder van Maurits) en Corine (moeder van Kiki). 

Duo lezen
Dit jaar gaan we duo lezen op dinsdag- en vrijdagochtend (van 8:30 tot 8:45). 

Gym
Groep 6 heeft twee keer in de week gym. Op maandagochtend van 11:05 tot 11:55 en op donderdagochtend van 10:15 tot 11:05. Aangezien er regelmatig gymspullen kwijtraken, raden wij aan om de spullen van een naam te voorzien.

Alles-in-1
Er worden dit jaar verschillende thema’s behandeld waarbij met sommige opdrachten de hulp van ouders gewenst is. Eigen inbreng is ook leuk! De bijbehorende flyers volgen later.

Verkeer
Met het oog op het verkeersexamen in groep 7, wordt in groep 6 al wat meer nadruk op verkeer gelegd. Dit jaar krijgen de kinderen verkeersles uit de verkeerskrant.  

Huiswerk en toetsen
In groep 6 krijgen de kinderen twee keer in de week huiswerk. Op maandag is dit taal, op dinsdag is dit rekenen. We oefenen het gebruik van de agenda intensief. Hier schrijven we al het huiswerk en de toetsen in op. De toetsen van Alles-in-1 zijn op vrijdag, de toetsen van Alles Apart meestal op donderdag.

We gaan er met zijn allen een topjaar van maken!