Themadag

Woensdag 30 november was er een themadag. Op deze dag wordt er in de hele school aan hetzelfde thema gewerkt. Deze themadag stond in het teken van Sinterklaas.
Tijdens de themadag van afgelopen woensdag mochten de leerlingen van groep 1 t/m 4 in groepjes diverse activiteiten doen rondom het thema Sinterklaas. Zij werden begeleid door twee leerlingen uit groep 8 die de leerkrachten meehielpen bij het begeleiden van de activiteiten.  
Zo werd er in het lokaal van groep 1/2 A stoelendans op sinterklaasmuziek gedaan. In groep 1/2 B las juf Lianne een Sinterklaasverhaal voor gevolgd door diverse zoekplaten. In groep 1/2 C konden de kinderen allemaal Sinterklaasspelletjes spelen. Het tekenen van Sinterklaas en Pietjes volgens een stappenplan (of eigen tekening) kwam in groep 3 aan bod en juf Heleen zong met de kinderen allerlei Sinterklaasliedjes.  
Juf Caroline begeleidde het even lekker buitenspelen en bij meester Werff en juf Kimberly stond Pietengym op het programma.  
Waarschijnlijk heeft u al de nodige knutselwerkjes en tekeningen thuis bekeken en de verhalen aangehoord. We hadden in ieder geval de indruk dat de meeste kinderen een erg geslaagde themadag hebben gehad. 
Media
  • DSC08971.1
  • DSC08945
  • DSC08942
  • DSC08917
  • DSC08932