Opgaveformulier

Groot feest

Het jubileum gaan we vieren op 23, 24 en 25 mei. We maken er samen een groot feest van met een programma waarin creativiteit, cultuur, interactie en verbondenheid met elkaar de ingrediënten vormen voor een paar gezellige
en ook leerzame dagen. U heeft via uw kind de informatie reeds ontvangen. Deze hebben we ook op 3 april per Digiduif aan u verstuurd.

Hulp gevraagd

Bij zo’n groot feest willen we graag dat u als ouder volop van uw kinderen en de groep kunt genieten. Daarom zijn er meerdere momenten waarop u aanwezig en betrokken kunt zijn. We hopen dat we op veel hulp kunnen rekenen.

Een Goed Doel

We sparen voor een goed doel : de Esther Vergeer Foundation, die zich inzet om kinderen met een handicap te laten sporten en bewegen. Iedere groep spaart door middel van een eigen actie en we hopen dat de opbrengst van de fancy fair heel goed zal zijn, waardoor we een mooi bedrag bijeen sparen.

Helpt u ook mee?

  • Enkele voorbeelden: een gratis APK (t.w.v. € 29,00), een gratis knipbeurt (t.w.v. € 35,00), een high‐tea voor 2 personen (t.w.v. € 40,00), etc. Vooraf verkopen wij loten aan ouders waarmee u tijdens de Fancy Fair kunt meedingen naar het veiling‐item van uw keuze.

  • U kunt een taart, koekjes of cakejes maken die tijdens de Fancy Fair verkocht kunnen worden. Het mag ook iets hartigs zijn.